Nyhetsarkiv 2022

2022-03-25

Funktionsdryck frÄn Wato finns att köpa i tennishallen

Inför Inne-KM 2022 har vi startat ett samarbete med vÄr tÀvlingssponsor, Wato.

Vi har nu en kyl med dryck i receptionsdelen! Njut av en dryck och betala med Swish. Priset Àr 20 kr och det finns flera olika smaker.

Watokylen i tennishallen

Wato har anknytning till Vaxholm och blev nyligen officiell leverantör av funktionsdryck till Svenska Friidrottsförbundet! https://via.tt.se/pressmeddelande/wato-ny-officiell-leverantor-av-funktionsdryck?publisherId=3235470&releaseId=3318152

2022-03-23

Lottning och spelschema för Inne-KM 2022

Nu Àr lottning och spelschemat klart för Inne-KM 2022.

LĂ€nkar till lottningen och spelschema:
- Spelschema (uppdaterad 24 mars)

- HSA Tabell

- HD Tabell

- DSB Tabell

- HSB Tabell

De klasser som kommer spelas Àr Herrsingel A (HSA), Herrsingel B (HSB), Damsingel B (DSB), Herrdubbel (HD), Mixeddubbel (MD)

Mixeddubbel kommer att spelas pÄ torsdag kvÀll den 31 mars. Ett separat e-mail har skickats ut till de anmÀlda. FrÄgot kring MD klassen kan skickas till John Parkinson som hÄller i detta event.

De övriga klasserna man kunde anmÀla sig till blev inte av denna gÄng pga för fÄ anmÀlningar.

Finalschema den 2:a april:

• 12:00 – Damsingel B
  • 13:30 – Herrdubbel
  • 15:00 – Herrsingel B
  • 16:30 – Herrsingel A
  • Avslutas med Bankett (se inbjudan via email)!

Vid frĂ„gor eller annat sĂ„ hör gĂ€rna av dig till tĂ€vlingskommittĂ©n:

Alex Abry (070-233 62 16)

Magnus Rensfeldt (070-333 69 35)

vtktavling@hotmail.com

Vi ses i hallen!

TÀvlingskommittén

2022-03-22

Nattvandring 2022

Nu Àr vÄren hÀr och en av de starkaste vÄrtecknen Àr att utefesterna drar igÄng igen bland ungdomarna. Vi fick nyss höra att det varit fest pÄ Eriksö i helgen. Vi behöver dÀrför komma igÄng med nattvandringen sÄ fort som möjligt.

Vi bjuder in er och andra föreningar i Vaxholm till ett informationsmöte gÀllande nattvandring den 5 april kl 19-20.30. Under det mötet kommer ni fÄ höra Janne Lundholm frÄn nattvandring.nu berÀtta om nattvandring. Vi kommer Àven tillsammans börja planera för hur vÄrens nattvandring ska se ut.

Alla föreningar och skolklasser har möjlighet att tjÀna 1000kr/tillfÀlle till kassan om minst fyra vuxna vandrar.

Vi önskar att denna information gÄr ut till alla medlemmar och hoppas att ni kan hjÀlpa oss att sprida inbjudan vidare till medlemmarna i er förening.

Bifogar inbjudan i separat fil.

Med vÀnlig hÀlsning

Emmy Björk

Socionom Ungdomsstödet

Enhet Samverkan och stöd

Vaxholms Stad

2022-02-18

Vaxholms Tennisklubb bjuder in till Inomhus-KM 2022

TĂ€vlingen planeras att genomföras 26:e mars – 2:a april.

Klasser: Herrsingel A (HSA), Herrsingel B (HSB), Damsingel A (DSA), Damsingel B (DSB), Herrdubbel (HD), Damdubbel (DD), Juniorsingel (JS), Mixeddubbel (MD)

TÀvlingskommittén förbehÄller sig rÀtten att bestÀmma slutliga klasser samt tÀvlingsupplÀgg per klass beroende pÄ deltagarantal.

Pool/Gruppspel kan bli ett alternativ (baserat pÄ antalet deltagare per klass). I detta fall kommer alla (utom seedade spelare) kommer fÄ spela minst tvÄ matcher.

AnmÀlan:

Görs i Matchi i inloggat hÀr: https://www.matchi.se/facilities/vaxholmstennisklubb

Ligger som tvÄ aktiviteter - en för anmÀlan vuxenklasser och en för juniorklasser. Ange dÀr i fritext vilken klass ni vill spela samt eventuella förbehÄll.

AnmÀlan Àr bindande och ska vara tÀvlingskommittén tillhanda senast söndag 13/3.

Tid:

Matcherna spelas pÄ helgerna samt vardagar efter kl. 16.00.

Avgift:

200 kr för seniorer och 100 kr för juniorer oavsett antal klasser. Betalning sker i samband med anmÀlan i Matchi.

Plats:

Bollhallen.

Matcher:

Matcherna spelas bÀst av tre (3) set med tie-break vid 6-6. Vid 1-1 i set spelas ett matchtiebreak till tio (10) poÀng istÀllet för tredje set.

JS startar pÄ 2-2 i game i varje set, i övrigt spelas matcherna som vanligt. Finalen i JS spelas frÄn 0-0.

Mixeddubbelklassen (MD) kommer spelas under en dag i formatet bÀst av tre matchtiebreak.

FörbehÄll:

MÄste anges vid anmÀlan.

TÀvlingskommittén har rÀtt att inte godkÀnna vissa förbehÄll. I sÄdana fall fÄr spelaren möjlighet att avanmÀla sig. Inga förbehÄll godkÀnns efter spelschemat Àr satt.

Den som inte kan spela enl schemat eller blir mer Àn 15 min sen fÄr lÀmna W/O.

Lottning & Spelschema:

AnslÄs pÄ klubbens hemsida samt pÄ anslagstavlan i bollhallen snarast efter att lottning och spelschema Àr klart. Lottning och spelschema skickas ut via mail till deltagarna innan tÀvlingen börjar.

OBS TÀvlingskommittén kommer skicka ut regelbundna uppdateringar, dock Àr man sjÀlv ansvarig för att kolla upp nÀr och var man spelar.

PreliminÀrt Finalschema

Lördag 2/4

Tid      Klass

09:00  Damdubbel

11:00  Herrdubbel

13:00  Juniorsingel

15:00  Damsingel

17:00  Herrsingel

Finaldagen kommer avslutas med mingel i Bollhallen!

TÀvlingskommittén: vtktavling@hotmail.com

Alex Abry               070-233 62 16

Magnus Rensfeldt    070-333 69 35

VTK Nyhetsbrev VĂ„r -22!

Missa inte vĂ„rt senaste nyhetsbrev dĂ€r vi bl a berĂ€ttar om den nya styrelsen och vad som hĂ€nder under vĂ„ren och sommaren. LĂ€s mer hĂ€r!

Årsmöte 2022

VTKs Ärsmöte kommer att vara söndagen den 13 mars 2022. Sista inlÀmningsdag för motioner Àr 14 dagar före Ärsmötet.

Kallelse mailas ut nu i mÄnadsskiftet och samtidigt lÀggs Ärsmöteshandlingar upp pÄ hemsidan.

Fastighets MĂ€klarna

wladde@wedenski.tennis