Medlemskap i VTK
Följande medlemsavgifter gÀller för medlemskap i Vaxholms Tennisklubb.

Seniorer400 kr
Juniorer300 krTill och med det Ă„r man fyller 18 Ă„r.
Hel familj800 krKravet Àr samma boendeadress.
Stödjande200 kr

Vuxna medlemmar fÄr ett eget passerkort som ger tilltrÀde till hallen under vardagar 07-23, lördagar 07-21 samt söndagar 07-23.

För att bli medlem i Vaxholms TK:

• Om Du inte redan har ett anvĂ€ndarkonto sĂ„ ska du ”registrera ett konto” pĂ„ www.matchi.se. Du kan antingen skapa ett konto genom att besöka www.matchi.se eller genom att ladda ned appen.
  • Fyll i namn, personnummer, e-postadress och lösenord.
  • Du kommer sedan fĂ„ ett aktiverings-mail frĂ„n Matchi.se och ombedes att aktivera ditt anvĂ€ndarkonto.
  • VĂ€lj Vaxholm Tennisklubb som din favoritklubb, och bli medlem för att fĂ„ ett flertal förmĂ„ner och bĂ€sta priserna. Klicka pĂ„ ”bli medlem” och ansök om medlemskap.
  • NĂ€r registreringen av ditt konto Ă€r klart Ă€r du redo att boka tider online pĂ„ önskad tid i rackethallen och pĂ„ utomhus grusbanan.
  • VTK aktiverar ett passerkort till dig för att komma in i rackethallen. Kortet skickas hem till dig med post. Utomhusbanan behöver varken kod eller kort för att tilltrĂ€da.
  • Du betalar med kontokort eller via klippkort / presentkort som kan köpas och betala bantider med detta online.
  • Via MATCHi kan du Ă€ven söka spelpartners pĂ„ din nivĂ„ m.m.
  • Nu Ă€r det bara att logga in och börja boka pĂ„ Matchi.se.

Har du frĂ„gor om medlemskap i Vaxholms Tennisklubb, kontakta John Parkinson, vaxholmstennisklubb@telia.com alt. 070-267 1222.

Bankgironummer: 5745-8036
VAXHOLMS TENNISKLUBB C/O John Parkinson